Nummela Thaiboxing Club ry on perustettu 20.12.2010 seuran päävalmentaja Marko Säkkisen toimesta. Tavoitteena on ollut luoda thainyrkkeilykulttuuria Nummelaan ja seura onkin kasvanut vuosi vuodelta ja lisännyt sen myötä näkyvyyttä niin Nummelassa kuin kansallisellakin tasolla.

Tällä hetkellä seuran toiminta on elinvoimaista ja mahdollisuuksia löytyy monen tason harrastajalle eri ryhmissä, oli ajatuksena sitten arkiliikunta tai ura kilpa-urheilijana. Kisaryhmässä harjoittelee aktiivisia ottelijoita, joista huomattava osa on junioreita. Vuonna 2017 Nummela Thaiboxing Club osallistui ensimmäistä kertaa nuorten Suomenmestaruuskisoihin kolmen ottelijan voimin ja kotiintuomisina oli kisoista Suomen mestaruus sekä kaksi hopeamitalia.

Harjoitukset tapahtuvat Nummelan Aura Light areenalla, joka tarjoaa tilavat pukuhuone- ja suihkutilat, suuren pehmustetun lattian harjoitustilaksi, sekä tarvittavat varusteet ja suojat thainyrkkeilyn harjoitteluun.

NuTBC:n päämääränä on tarjota jokaiselle jäsenelleen laadukkaita harjoituksia, haasteita sekä onnistumisia hyvässä ja rennossa ilmapiirissä.

Tervetuloa mukaan