Peruskurssi

Peruskurssilla keskitytään thainyrkkeilyn perustekniikoiden oppimiseen ja kunnon kohottamiseen. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet jatkaa mielekkäästi ja turvallisesti thainyrkkeilyn parissa. Et tarvitse minkäänlaista aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista. Myöskään huono kunto ei ole este uuden harrastuksen aloittamiselle. Hyvässä porukassa treenatessa kunto kohoaa lähes huomaamatta. Tässä ryhmässä treenaava ei tarvitse omia varusteita

KuntoThai

Kuntothai-tunnilla keskitytään kunnon kohottamiseen ja perehdytään lajin perustekniikoihin. Tekniikoita harjoitellaan turvallisesti parin kanssa potkutyynyihin ja pistehanskoihin. Monipuolisuutensa vuoksi thainyrkkeily sopii loistavasti kuntoilijoille. Harjoituksissa jokainen löytää haastetta oman kuntonsa ja tavoitteidensa mukaan. Tässä ryhmässä treenava ei tarvitse omia varusteita. Voit aloittaa harjoittelun kuntothai-ryhmässä kauden ajankohdasta riippumatta.

Jatkoryhmä

Peruskurssin jälkeen voi siirtyä jatkoryhmään, jossa harjoittelu jatkuu kovatempoisena kuitenkin jokaisen haluamalla tasolla. Jatkoryhmässä syvennetään thainyrkkeilytaitoja tekniikkaharjoittelulla, sparraamalla sekä potkutyynyillä. Tässä ryhmässä treenaava tarvitsee varusteiksi hammassuojat, nyrkkeilyhanskat, käsisiteet, säärisuojat sekä alasuojat. Kypärän hankkiminen on suositeltavaa.

Kisaryhmä

Kisaryhmässä harjoittelu on ajoittain fyysisempää kuin jatkokurssilla ja edellyttää kovempaa kuntoa sekä thainyrkkeilyn perusteiden laajempaa hallintaa. Kisaryhmä on tarkoitettu otteleville ja otteluun tähtääville treenaajille. Ryhmään pääsee vain valmentajan kutsusta.

JunioriThai

Ryhmä 8-12 vuotiaille. Harjoittelu pohjautuu thainyrkkeilyn tekniikoihin sisältäen muun muassa erilaisia liikunnallisia leikkejä, pelejä ja kehonhallintaa. Thainyrkkeilyn tekniikoita harjoitellaan turvallisesti valmentajien ohjauksella pääosin pistehanskoihin ja potkutyynyihin. Harjoitusten tavoitteena on oppia liikkumisen iloa turvallisesti ja monipuolisesti.

NuorisoThai

Ryhmä 13-18 vuotiaille. Thainyrkkeilyn tekniikoita harjoitellaan turvallisesti valmentajien ohjauksella pääosin pistehanskoihin ja potkutyynyihin, mutta myös sparraamalla.
Harjoitusten tavoitteena on oppia liikkumisen iloa turvallisesti ja monipuolisesti. Tavoitteena voi olla myös kilpailutoiminta, jolloin harjoituksen tempo ja kovuus päätetään valmentajien kanssa. Voit aloittaa harjoittelun nuorisothai-ryhmässä kauden ajankohdasta riippumatta. Tähän treeniryhmään olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministerion jakamaa seuratukea.

JunioriThai kurssille ikäraja on 8-vuotta, muille kursseille ikäraja on 13-vuotta.